Bruke lydfeilsøkingen på Kinect-sensoren for Xbox 360

Oversikt

Lydfeilsøkingen på Kinect for Xbox 360 kan finne og løse problemer med lyd. Kjør feilsøkingen hvis du flytter Kinect eller kobler til høyttalere, eller hvis du har følgende problemer:

• Kinect har problemer med å høre talekommandoene dine.
  • Du kan ikke høres under chat.
  • Kinect svarer på talekommandoer du ikke ønsker.

Du kan også slå Kinect-chatmikrofonen på og av fra Kinect-lydfeilsøkingen.

Starte Kinect-lydfeilsøkingen

1. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Kinect-feilsøking.
  3. Velg Audio.

Bruke Kinect-lydfeilsøkingen

Kinect-lydfeilsøkingen tester bakgrunnsstøy, høyttalervolum, mikrofonkalibrering og om Kinect kan høre deg i spillemiljøet. Du kan også slå chatmikrofonen på og av fra Kinect-lydfeilsøkingen. Nedenfor finner du en beskrivelse av disse funksjonene samt forslag til hvordan du kan løse eventuelle problemer som Kinect-feilsøkingen oppdager.

Bakgrunnsstøy

I denne testen lytter Kinect til bakgrunnsstøynivået. Hvis det er for mye bakgrunnsstøy, kan du prøve følgende:

• Demp alle andre lydenheter.
  • Be andre i rommet om å være stille.
  • Flytt Kinect-sensoren bort fra vibreringskilder som datamaskiner, DVD-spillere, høyttalere og spillsystemer.
  • Flytt Kinect bort fra støykilder, for eksempel åpne vinduer, vifter og luftekanaler.

Høyttalervolum

I denne testen spiller Kinect av en lyd og lytter til høyttalerne. Hvis høyttalervolumet er for lavt, skrur du det opp og prøver på nytt.

Mikrofonkalibrering

I denne testen måler Kinect lyden som blir plukket opp av mikrofonen fra hver høyttaler individuelt og kombinert. Denne testen gjør at Kinect kan lytte til deg og ignorere lyd fra spill og videoer.

1. Fjern eventuell bakgrunnsstøy.
  2. Still volumet på det høyeste nivået du vanligvis bruker når du spiller spill eller ser på TV.
  3. Stå eller sitt der du spiller spill eller ser på TV.
  4. Vær stille, og hør etter to toneomganger.
  5. Hvis volumet er for lavt, skrur du det opp og prøver på nytt.

Talenivåer

I denne testen sørger Kinect for å kunne høre deg. Hvis du snakker for lavt, kan du prøve følgende:

• Velg Begin Speaking, og gjenta teksten med en klar stemme.
  • Flytt deg nærmere Kinect.

Chatmikrofon

Velg om du vil bruke Kinect som en chatmikrofon.