Slik rengjør du Kinect-sensorlinsen

I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å rengjøre Kinect-sensorlinsen. Hvis du ser flekker eller støv på linsen, kan du imidlertid følge instruksjonene nedenfor for å rengjøre linsen uten å skade den.

Bruk først en myk kost for rengjøring av linser til å fjerne støv eller skitt. Bruk deretter en ren mikrofiberklut for rengjøring av linser, og tørk forsiktig av linsen med sirkelbevegelser.

Hvis en ren mikrofiberklut ikke fjerner flekker og fingeravtrykk, kan du bruke et rensemiddel som er beregnet på rengjøring av kameralinser eller briller. Når du bruker et rensemiddel, heller du middelet på mikrofiberkluten. Ikke påfør rensemiddelet direkte på linsen.