Koble til en kabelbasert Xbox 360-kontroller til PCen

Oversikt

Du kan bruke en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller med en Windows-basert datamaskin. Denne siden forteller deg hvordan.

Trinn 1: Installere programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren for Windows på datamaskinen

Installere programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren for Windows 8

Følg denne fremgangsmåten:

1. Velg versjonen av Windows 7 som passer prosessoren på datamaskinen på Xbox 360-håndkontroller for Windows. (Det finnes for tiden ingen Windows 8-versjon av programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren.)
    • Windows 7 (bare 32-biters)
    • Windows 7 (bare 64-biters)
  2. Velg språket for operativsystemet på rullegardinlisten Språk.
  3. Klikk Last ned.
  4. Velg Lagre.
  5. Høyreklikk installasjonsprogrammet, og velg Egenskaper.
  6. I kategorien Kompatibilitet merker du av for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for og velger deretter Windows 7 på rullegardinlisten.
  7. Klikk Bruk, og deretter OK.
  8. Dobbeltklikk installasjonsprogrammet for å kjøre det. Installasjonsprogrammet for Xbox 360-tilbehør installerer de obligatoriske filene på datamaskinen. Det kan hende du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.

Installere programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren for Windows 7

• Bruk installasjons-CDen. Følg denne fremgangsmåten for å installere programvaren ved å bruke installasjons-CDen som fulgte med Xbox 360-håndkontrolleren:
    1. Sett installasjonsplaten i CD- eller DVD-stasjonen på datamaskinen.
      Hvis installasjonsprogrammet ikke starter automatisk, bytter du til CD- eller DVD-stasjonen og kjører installasjonsprogrammet.
    2. Klikk Installer i installasjonsvinduet. Installasjonsprogrammet for Xbox 360-tilbehør installerer de obligatoriske filene på datamaskinen. Det kan hende du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.
  • Last ned og installer programvaren. Følg denne fremgangsmåten:
    1. Velg Windows-versjonen som kjører på datamaskinen, fra Hvilket operativsystem bruker duXbox 360-håndkontroller for Windows.
    2. Språk-listen velger du språket som samsvarer med innstillingen Område og språk for operativsystemet. Hvis for eksempel innstillingen Område og språk er "Engelsk (USA)", velger du Engelsk (USA)Språk-listen.
    3. Klikk Last ned.
    4. Velg Kjør. Installasjonsprogrammet for Xbox 360-tilbehør installerer de obligatoriske filene på datamaskinen. Det kan hende du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.

Trinn 2: Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til datamaskinen

Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til en USB 2.0-port på datamaskinen.

Trinn 3: Teste håndkontrolleren

1. Åpne dialogboksen Spillkontrollere:

I Windows 8:

• startskjermen på datamaskinen skriver du inn joy.cpl. Klikk joy.cpl i søkeresultatene.

I Windows 7:

• Klikk Start på datamaskinen, og skriv inn joy.cpl i feltet Søk.
  2. Velg Xbox 360-håndkontroller, og klikk deretter Egenskaper.
  3. Test den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren ved å trykke en knapp, dra i en utløser eller bevege en styrespak på håndkontrolleren.
  4. Hvis PCen din ikke finner den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren, kan du prøve å koble håndkontrolleren til en annen USB-kontakt, og deretter teste den på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360-håndkontrolleren for et bestemt spill, kan du se spilldokumentasjonen.

Obs!  Hvis du får problemer eller har spørsmål, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.