Koble en kabelbasert håndkontroller for Xbox 360 til PC-en

Oversikt

Du kan bruke en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller med en Windows-basert datamaskin. Denne siden forteller deg hvordan.

Emner

Koble til håndkontrolleren i Windows 10

Følg denne fremgangsmåten for å installere håndkontrolleren for Xbox 360 i Windows 10:

1. Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til en USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen.
  2. Windows 10 installerer drivere for håndkontrolleren automatisk. Når du får et popup-varsel om at driverne har blitt installert, kan du bruke kontrolleren.
  3. Åpne et spill eller Xbox-appen og test kontrolleren ved å trykke en knapp, dra i en utløser eller bevege en styrespak på håndkontrolleren.

Obs!

• Hvis PC-en din ikke finner den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren, kan du prøve å koble den til en annen USB-port, og deretter teste den på nytt.
  • Hvis håndkontrolleren fortsatt ikke fungerer slik den skal, må du kontrollere om Windows 10 har de nyeste oppdateringene. Installer eventuelle oppdateringer, og prøv på nytt.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360-håndkontrolleren for et bestemt spill, kan du se spilldokumentasjonen.
  • Drivere for Xbox-håndkontrollere er inkludert i Windows 10, så du trenger ikke laste ned eller installere annen programvare enn Windows 10-oppdateringer.

Hvis du får problemer eller du har spørsmål, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Koble til håndkontrolleren i Windows 8

Trinn 1: Installere programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren for Windows på datamaskinen

Obs! Du kan installere kontrollerprogramvaren på en Windows 8-datamaskin ved å bruke kompatibilitetsmodus for Windows 7. Det finnes for tiden ingen Windows 8-versjon av programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Xbox 360-håndkontroller for Windows. Velg versjonen av Windows 7 som samsvarer med prosessoren på datamaskinen:
    • Windows 7 (bare 32-biters)
    • Windows 7 (bare 64-biters)
  2. Velg språket for operativsystemet på rullegardinlisten Språk.
  3. Klikk Last ned.
  4. Velg Lagre.
  5. Høyreklikk installasjonsprogrammet, og velg Egenskaper.
  6. I kategorien Kompatibilitet merker du av for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for og velger deretter Windows 7 på rullegardinlisten.
  7. Klikk Bruk, og deretter OK.
  8. Dobbeltklikk installasjonsprogrammet for å kjøre det. Installasjonsprogrammet for Xbox 360-tilbehør installerer de obligatoriske filene på datamaskinen. Det kan hende du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.

Trinn 2: Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til datamaskinen

Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til en USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen.

Trinn 3: Teste håndkontrolleren

1. Åpne dialogboksen Spillkontrollere.
    • For Windows 8

startskjermen på datamaskinen skriver du inn joy.cpl. Klikk joy.cpl i søkeresultatene.

• For Windows 7

Klikk Start på datamaskinen, og skriv inn joy.cpl i feltet Søk.

2. Velg Xbox 360-håndkontroller, og klikk deretter Egenskaper.
  3. Test den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren ved å trykke en knapp, trekke i en utløser eller bevege en styrespak på håndkontrolleren.
  4. Hvis PC-en din ikke finner håndkontrolleren, kan du prøve å koble den til en annen USB-port, og deretter teste den på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360-håndkontrolleren for et bestemt spill, kan du se spilldokumentasjonen.

Obs! Hvis du får problemer eller du har spørsmål, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Koble til håndkontrolleren i Windows 7

Trinn 1: Installere programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren for Windows på datamaskinen

Du kan installere programvaren for Xbox 360-håndkontrolleren for Windows på én av to måter.

Installere med installasjons-CD-en

Følg denne fremgangsmåten for å installere programvaren ved å bruke installasjons-CD-en som fulgte med Xbox 360-håndkontrolleren:

1. Sett installasjonsplaten i CD- eller DVD-stasjonen på datamaskinen. Hvis installasjonsprogrammet ikke starter automatisk, bytter du til CD- eller DVD-stasjonen og kjører det fra der.
    2. Klikk Installer i installasjonsvinduet. Installasjonsprogrammet for Xbox 360-tilbehør installerer de obligatoriske filene på datamaskinen. Det kan hende du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.

Installere ved å laste ned programvaren

1. Gå til Xbox 360-håndkontroller for Windows. Velg versjonen av Windows du kjører på datamaskinen, fra listen Hvilket operativsystem bruker du.
    2. Språk-listen velger du språket som samsvarer med innstillingen Område og språk for operativsystemet. Hvis for eksempel innstillingen Område og språk er "Engelsk (USA)", velger du Engelsk (USA)Språk-listen.
    3. Klikk Last ned.
    4. Velg Kjør. Installasjonsprogrammet for Xbox 360-tilbehør installerer de obligatoriske filene på datamaskinen. Det kan hende du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.

Trinn 2: Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til datamaskinen

Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til en USB 2.0- eller 3.0-port på datamaskinen.

Trinn 3: Teste håndkontrolleren

1. Åpne dialogboksen Spillkontrollere.
      • For Windows 8

startskjermen på datamaskinen skriver du inn joy.cpl. Klikk joy.cpl i søkeresultatene.

• For Windows 7

Klikk Start på datamaskinen, og skriv inn joy.cpl i feltet Søk.

2. Velg Xbox 360-håndkontroller, og klikk deretter Egenskaper.
    3. Test den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren ved å trykke en knapp, trekke i en utløser eller bevege en styrespak på håndkontrolleren.
    4. Hvis PC-en din ikke finner håndkontrolleren, kan du prøve å koble den til en annen USB-port, og deretter teste den på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Xbox 360-håndkontrolleren for et bestemt spill, kan du se spilldokumentasjonen.

Obs! Hvis du får problemer eller du har spørsmål, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.