Koble en håndkontroller til Xbox 360

Finn ut hvordan du kobler en trådløs håndkontroller eller en kabelbasert håndkontroller til Xbox 360-konsollen.

Koble til en trådløs Xbox-kontroller

1. Slå på konsollen.
  2. Hold nede guideknappen på håndkontrolleren til den slås på.
picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på konsollen.
Xbox 360 E-konsollen
picture
Xbox 360 S-konsoll Den originale Xbox 360-konsollen
picture picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på håndkontrolleren innen 20 sekunder.
picture
  1. Lysene rundt av/på-knappen på konsollen slutter å blinke når du kobler håndkontrolleren til konsollen.

Tilkoblede håndkontrollere på Xbox 360 S-konsollen har én av fire posisjoner. Hver posisjon vises som en lysende del rundt av/på-knappen på konsollen og guideknappen på håndkontrolleren.

Et vedvarende grønt lys på forsiden av Xbox 360 E-konsollen viser at håndkontrolleren er tilkoblet. Du finner spillerposisjonen ved å se på lysringen rundt guideknappen på håndkontrolleren.

picture picture
picture

Hvis håndkontrolleren ikke slås på, må du kontrollere batteriene. Sett inn nye AA-batterier i batterirommet, og pass på at du setter dem inn riktig vei.

Du kan også bruke spille- og ladesettet for Xbox 360 eller hurtigladesettet for Xbox 360 til å drive håndkontrolleren. Finn ut mer om Xbox-håndkontrollere og -ladere.

Følg denne fremgangsmåten på nytt hvis koble til flere håndkontrollere. Du kan koble til opptil fire håndkontrollere. Hver av de tilkoblede håndkontrollerne vises som en lysende del rundt konsollens av/på-knapp og rundt guideknappen på midten av hver håndkontroller.

• Du kan koble fra en trådløs håndkontroller ved å holde nede guideknappen i tre sekunder og deretter slå av håndkontrolleren.
  • Når du slår av konsollen, kobles håndkontrolleren til på nytt neste gang du slår på konsollen.
  • Håndkontrolleren kan bare kobles til én konsoll om gangen. Du kan koble håndkontrolleren til en annen konsoll, men da brytes tilkoblingen til den forrige konsollen den var koblet til.

Koble til en kabelbasert Xbox-håndkontroller

picture

Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til én av de to USB-portene foran på Xbox 360-konsollen. Hvis du skal koble fra håndkontrolleren, trekker du ut kontakten, ikke kabelen.

picture

Kabelen på den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren har en kabelutløser. Hvis noen drar i kabelen, reduserer kabelutløseren faren for at Xbox 360-konsollen faller.

Feilsøke den trådløse håndkontrolleren

Hvis den trådløse håndkontrolleren kobles fra eller ikke kan koble til konsollen, kan du se Den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til.

Hvis den trådløse håndkontrolleren ikke slås på eller mister strøm, kan du prøve følgende løsninger:

Løsning 1: Skift batteriene

Sett inn nye AA-batterier i den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren, og prøv å slå den på.

Løsning 2: Prøv en annen batteripakke

Hvis du har en annen trådløs Xbox 360-håndkontroller, tar du batteripakken fra denne håndkontrolleren og setter den inn i håndkontrolleren du vil bruke. Prøv deretter å slå på håndkontrolleren. Hvis håndkontrolleren virker med en annen batteripakke, kan det være noe galt med den opprinnelige batteripakken. Hvis garantien for håndkontrolleren fortsatt gjelder, kan du bestille en ny batteripakke fra kundestøtten for Xbox. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kontakt oss-delen nederst på denne siden.

Hvis garantien for håndkontrolleren ikke lenger er gjeldende, kan du kjøpe en ny batteripakke hos en forhandler.

Løsning 3: Prøv en oppladbar batteripakke

Hvis du eller en venn har en oppladbar batteripakke for Xbox 360, setter du denne batteripakken inn i håndkontrolleren. Hvis håndkontrolleren virker med den oppladbare batteripakken, kan du kjøpe en ny batteripakke fra en forhandler eller bestille en ny batteripakke fra kundestøtten for Xbox. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kontakt oss-delen nederst på denne siden.

Hva sier andre brukere om disse emnene?

Hvis du vil se hva andre brukere sier om disse emnene, eller hvis du vil stille egne spørsmål, kan du gå til våre støtteforaer for Xbox og se følgende samtale:

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforaene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforumene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.