Koble en håndkontroller til Xbox 360

Løsninger

Finn ut hvordan du kobler en trådløs håndkontroller eller en kabelbasert håndkontroller til Xbox 360-konsollen.

Koble til en trådløs Xbox-kontroller

1. Slå på konsollen.
  2. Hold nede Guide-knappen på håndkontrolleren til den slås på.
picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på konsollen.
Xbox 360 E-konsollen
picture
Xbox 360 S-konsoll Den originale Xbox 360-konsollen
picture picture
  1. Trykk og slipp tilkoblingsknappen på håndkontrolleren innen 20 sekunder.
picture
  1. Når lysene rundt strømknappen på konsollen slutter å blinke, er håndkontrolleren tilkoblet.

Hver tilkoblede kontroller på Xbox 360 S-konsollen er tilordnet til én av fire posisjoner. Hver posisjon svarer til en belyst del rundt av/på-knappen på konsollen og Guide-knappen på håndkontrolleren. Et vedvarende grønt lys på forsiden av Xbox 360 E-konsollen angir at kontrolleren er tilkoblet. Hvis du vil finne ut hvilken spillerposisjon som er tilknyttet tilbehøret ditt, ser du på lysringen som omslutter Guide-knappen på kontrolleren.

picture picture
picture

Hvis håndkontrolleren ikke slås på, må du kontrollere batteriene. Sett inn nye AA-batterier, og kontroller at de er riktig plassert i batterirommet.

Du kan også bruke spille- og ladesettet for Xbox 360 eller hurtigladesettet for Xbox 360 for å drive kontrolleren. Finn ut mer om Xbox-håndkontrollere og -ladere.

Følg den samme fremgangsmåten for å koble til flere kontrollere. Du kan koble opptil fire kontrollere til konsollen. Hver av de tilkoblede kontrollerne tilordnes en posisjon som tilsvarer de belyste delene rundt konsollens strømknapp og rundt Guide-knappen i midten av hver kontroller.

• Du kan koble fra en trådløs kontroller ved å holde nede Guide-knappen i tre sekunder og deretter slå av kontrolleren.
  • Når du slår av konsollen, kobles kontrolleren til på nytt neste gang du slår på konsollen.
  • Kontrolleren kan bare kobles til én konsoll om gangen. Du kan koble håndkontrolleren til en annen konsoll, men da brytes tilkoblingen til den forrige konsollen den var tilkoblet til.

Koble til en kabelbasert Xbox-håndkontroller

picture

Koble den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrolleren til en USB-port på Xbox 360-konsollen. Det er to USB-porter på forsiden av konsollen. Hvis du skal koble fra håndkontrolleren, trekker du ut kontakten, ikke kabelen.

picture

Den kabelbaserte Xbox 360-håndkontrollerkabelen har en kabelutløser. Kabelutløseren på håndkontrollerkabelen er en sikkerhetsmekanisme som skal redusere faren for at Xbox 360-konsollen faller hvis noen drar i kabelen.

Feilsøke den trådløse håndkontrolleren

Hvis den trådløse håndkontrolleren kobles fra eller ikke kan koble til konsollen, kan du se Xbox 360 trådløs håndkontroller kobles fra eller kan ikke kobles til.

Hvis den trådløse håndkontrolleren ikke slås på eller mister strøm, kan du prøve følgende løsninger:

Løsning 1: Skift batteriene

Sett inn nye AA-batterier i den trådløse Xbox 360-kontrolleren, og prøv å slå den på.

Løsning 2: Prøv en annen batteripakke

Hvis du har en annen trådløs Xbox 360-kontroller, tar du batteriene ut av denne kontrolleren og setter dem inn i kontrolleren. Prøv deretter å slå på kontrolleren.

Hvis kontrolleren virker med andre batterier, kan det være noe galt med de opprinnelige batteriene. Hvis garantien for kontrolleren fortsatt gjelder, kan du bestille nye batterier hos Xbox-kundestøtten. Se "Assistanse" nederst på denne siden for mer informasjon.

Hvis garantien for kontrolleren ikke lenger er gjeldende, kan du kjøpe nye batterier hos en forhandler.

Løsning 3: Prøv en oppladbar batteripakke

Hvis du eller en venn har Xbox 360 oppladbare batterier, setter du disse batteriene inn i kontrolleren og prøver å bruke den. Hvis håndkontrolleren virker med den oppladbare batteripakken, kan du kjøpe ny batteripakke fra en forhandler eller bestille ny batteripakke fra Xbox-kundestøtten. Se "Assistanse" nederst på denne siden for mer informasjon.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforumene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.