Koble hodesettet til Xbox 360-konsollen

Du kan bruke et trådløst eller kabelbasert hodesett til å snakke med venner på Xbox Live gjennom Xbox 360-konsollen.

Obs!  Kinect-sensoren har en innebygd mikrofon til talegjenkjenning og chat. Hvis du har en Kinect-sensor, kan det hende du kan bruke den til å chatte med venner på Xbox Live i stedet for å bruke et hodesett.

Hvilket headsett har du?

En tegning av en mann som bruker det trådløse Bluetooth-hodesettet for Xbox 360
En tegning av en mann som bruker det trådløse hodesettet for Xbox 360
En tegning av en mann som bruker et kabelbasert hodesett for Xbox 360