Håndkontrollere, hodesett og trådløst tilbehør for Xbox 360

Feilsøking

Den trådløse håndkontrolleren kan ikke koble til, eller kobles fra regelmessig

Kabelbasert håndkontroller virker ikke

Koble fra håndkontrollerens USB-port og koble den fast til porten på konsollen igjen.

Hvis du vil ha mer informasjon, inkludert feilsøkingstips, kan du se Koble en håndkontroller til Xbox 360. Hvis dette ikke løser problemet, må håndkontrolleren byttes.

Håndkontrolleren vibrerer ikke

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Preferences.
  3. Velg Vibration.
  4. Kontroller at Enable Vibration er valgt.

Hvis håndkontrolleren fortsatt ikke vibrerer, kan du prøve å oppdatere konsollprogramvaren.

Spille- og ladesettet for Xbox 360 lader ikke når det kobles til en trådløs håndkontroller

Dette kan skyldes en eller flere av følgende årsaker:

• Batteriet har nådd ladegrensen.
  • Det er et problem med ladekabelen.
  • Det er et problem med batteriet.

Prøv å finne ut hvilken del av ladesystemet som forårsaker problemet.

Trådløs håndkontroller for Xbox 360

Prøv å bruke nye AA-batterier, eller prøv en annen oppladbar batteripakke for Xbox 360 i håndkontrolleren for å være sikker på at den virker som den skal. Hvis håndkontrolleren fungerer med andre batterier, er det ikke den som forårsaker problemet.

Spille- og ladeledning for Xbox 360

Prøv en annen spille- og ladeledning for å lade batteriet. Hvis batteriet lades med en annen ladeledning, er det en feil på den opprinnelige ladeledningen.

Oppladbare batterier for Xbox 360

• Bruk en bomullspinne og litt isopropylalkohol til å rengjøre de fire gullkontaktene på batteriene og den trådløse håndkontrolleren.
  • Prøv andre oppladbare batterier for Xbox 360 sammen med ladekabelen. Hvis de andre batteriene lades, er det en feil på de opprinnelige batteriene.

Når du har funnet kilden til problemet, kan du bytte den ødelagte delen.

Obs!  Oppladbare batterier blir brukt opp til slutt. Hvor lenge et oppladbart batteri varer, kommer an på hvor ofte du bruker batteriet, og hvor ofte du lader det. Hvis du bruker batteriet ofte, varer det ikke like lenge som hvis du bare bruker det av og til.

Kabelbasert hodesett virker ikke

Koble fra hodesettet og koble det fast til porten på håndkontrolleren igjen.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du se Feilsøke kabelbaserte hodesett for Xbox 360.

Feilsøke problemer med trådløse hodesett

Hvis du vil ha hjelp med det trådløse hodesettet, kan du klikke hodesettet du har:

En tegning av det trådløse hodesettet for Xbox 360
En tegning av det trådløse hodesettet med Bluetooth for Xbox 360

Trådløst tilbehør kobler ikke til den Windows-baserte datamaskinen

Prøv følgende:

• Kontroller at tilbehøret er et offisielt lisensiert trådløst Xbox 360-tilbehør.
  • Bytt batteriene, eller lad opp den trådløse enheten.
  • Fjern trådløse 2,4 GHz-enheter i området for å se om de skaper forstyrrelser.
  • Koble fra trådløse enheter som er koblet til datamaskinen.
  • Kontroller at mottakeren er koblet til en strømforsynt USB 2.0-port (lampen på mottakeren lyser når den er tilkoblet).
  • Koble til mottakeren på nytt:
    1. Koble Xbox 360 Wireless Gaming Receiver til datamaskinen.
    2. Installer programvaren for mottakeren, enten ved å klikke Installer programvaren automatisk når du får melding om det, eller fra installasjons-CD-en.
    3. Koble det trådløse Xbox 360-tilbehøret til datamaskinen.

Problemer med annet tilbehør for Xbox

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker problemer med annet tilbehør for Xbox, for eksempel minitastatur for Xbox 360, trådløs mikrofon for Xbox 360 og trådløst ratt for Xbox 360, kan du se Finn ut mer om Xbox 360-tilbehør.

Garantiinformasjon for Xbox-tilbehør

Hvis du vil ha garantiinformasjon om Xbox 360-tilbehør, kan du se Garanti og service: vanlige spørsmål.

Slik ber du om reparasjon