Problemer med Datel-kontrollere etter systemoppdatering

Løsning

Datel har varslet Microsoft om at enkelte trådløse Datel-kontrollere (inkludert TurboFire 2-, WildFire 2- og EVO-kontrollerne, i tillegg til Super Sports 3X Steering Wheel) opplever noe inkompatibilitet med dashboardoppdateringen fra 20. juni 2012.

En programvareoppdatering for disse kontrollerne er gjort tilgjengelig av Datel, og kan lastes ned fra Datels webområde på www.codejunkies.com/update. Spørsmål angående Datel-produkter skal sendes til Datel-kundestøtten, som du finner på www.codejunkies.com. Microsoft lisensierer ikke, autoriserer, gir garanti for eller har støtte for noen Datel-produkter.