Kontroller tilkoblingene for tilbehøret for Xbox 360.

Løsninger

Hvis du har problemer med tilbehør, kan en kontroll av tilkoblingene løse problemet. Finn ut hvordan du feilsøker problemer med tilbehør ved å kontrollere tilkoblingene.

Obs! Før du starter, må du kontrollere at strømforsyningen er skikkelig tilkoblet, og virker som den skal. Kontroller strømforsyningen.

Slik kontrollerer du tilbehør

1. Slå av konsollen, og koble fra strømforsyningen.

2. Koble fra alt tilbehør som er koblet til fronten eller baksiden av konsollen, inkludert Kinect-sensoren og alle andre USB-enheter. Ikke fjern harddisken.
En minnepinne for Xbox 360 fra SanDisk
En tegning av en hånd som kobler en kabel for USB-tilbehør fra baksiden på en Xbox 360-konsoll
  1. Koble til strømforsyningen igjen, og slå deretter på konsollen.
  2. Koble til tilbehøret én etter én, og begynn med en håndkontroller. Slå på konsollen, og kontroller av/på-knappen på konsollen:

• Hvis lampen på av/på-knappen lyser grønt, kan du koble til neste tilbehør.
    • Xbox 360 E eller Xbox 360 S: Hvis lampen på av/på-knappen lyser rødt etter at du har koblet til et bestemt tilbehør på nytt, tyder dette på at tilbehøret er i ustand og bør byttes ut.
    • Original Xbox 360-konsoll: Hvis lampen på av/på-knappen blinker rødt når du har koblet til et spesifikt tilbehør, tyder dette på at tilbehøret er i ustand og bør byttes ut.
  3. Gjenta trinn 4 til du har koblet til alt tilbehør.

• Hvis strømforsyningslampen fortsatt lyser grønt når du har koblet til alt tilbehøret, kan problemet ha vært en løs tilkobling.
    • Hvis du ikke kan fastslå om et bestemt tilbehør er årsaken til problemet, kan det være et problem med harddisken. Se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål