Feilkode 803C0008 vises når du prøver å spille av en video på Xbox 360-konsollen.

Problem

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en video på Xbox 360-konsollen:

Lisensen for dette innholdet mangler, har utløpt, er skadet eller tilhører en annen Xbox Live-profil. For å gjenopprette lisensen må du logge deg på Xbox Live med profilen du opprinnelig lastet ned innholdet med. Prøv deretter igjen.

803C0008

Denne feilen oppstår fordi ingen brukbar lisens er tilgjengelig for videoen. Det kan hende lisensen mangler, er utløpt, eller er skadet. Det kan også hende lisensen ikke tilhører den gjeldende profilen.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Bruk gamertagen som ble brukt til å kjøpe innholdet

1. Logg på konsollen med gamertagen du brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Prøv å spille av eller bruke innholdet på nytt.
    Obs! Hvis du nylig har overført innhold til en ny konsoll, kan du spille av innholdet på den nye konsollen hvis du logger på med gamertagen som opprinnelig ble brukt til å kjøpe innholdet. Hvis du vil bruke det overførte innholdet uten å logge på Xbox Live, eller med en annen gamertag, må du overføre lisensene for innholdet til den nye konsollen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Xbox 360 Digital Rights Management.

Løsning 2: Slette innholdet, og deretter laste det ned på nytt

Hvis konsollen er reparert eller du brukte verktøyet for lisensoverføring til å overføre lisenser fra én konsoll til en annen, kan det hende at lokalt lagrede lisenser er foreldet. Du må laste ned innholdet på nytt for å oppdatere de lokalt lagrede lisensene.

1. Logg på Xbox Live på konsollen med gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg deretter System.
  3. Velg Storage, og velg deretter plasseringen av artikkelen (for eksempel Harddisk).
  4. Velg Games & Apps, og finn deretter spillet og velg det.
  5. Merk artikkelen du har problemer med, og velg deretter Delete.
  6. Gå tilbake til Hjem-siden for Xbox.
  7. Gå til settings, og velg Account.
  8. Velg Download History.
  9. Merk artikkelen du har problemer med, og velg deretter Download Again.