Feilkode 809B1002 vises når du bruker Kinect

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Not enough light

809B1002

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest.

Løsninger

Løsning 1: Velg "More info" og deretter "Try again"

På konsollen velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Se Kinect-talegjenkjenning og chat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Se Lysforhold i rommet for Kinect for å finne ut hva som er de optimale lysforholdene for Kinect.

Løsning 4: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Løsning 5: Be om en reparasjon

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, logger du på for å be om reparasjon og klikker Start en reparasjonsforespørsel.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.