Feilkode 809B1004 vises når du bruker Kinect

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Face obscured

809B1004

Dette betyr at Kinect-sensoren ikke ser deg godt nok.

Løsninger

Løsning 1: Juster synslinjen og prøv på nytt

Kontroller at det er nok lys, og at ingenting er i veien mellom deg og Kinect-sensoren, og prøv deretter på nytt.

Løsning 2: Be om en reparasjon

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, logger du på for å be om reparasjon og klikker Start en reparasjonsforespørsel.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.

Løsning 3: Kontakt kundestøtte for Xbox

Kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.