Feilkode 809B100A vises når du står for langt unna Kinect-sensoren

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Too far away (809B100A)

Dette betyr at Kinect-sensoren nesten ikke ser deg.

Løsninger

Løsning 1: Flytt deg nærmere Kinect-sensoren, og prøv på nytt

Hvis sensoren ikke kan se deg, gå nærmere sensoren. Når du har løst problemet, velger du Try Again. Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Bruk Kinect-feilsøkingen

Bruk Kinect-feilsøking slik at Kinect kan spore og se hele kroppen din. Hvis du vil ha mer informasjon, gå til Feilsøke kroppssporing.

Løsning 3: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Løsning 4: Be om en reparasjon

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, logger du på for å be om reparasjon og klikker Start en reparasjonsforespørsel.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.