Feilkode 809B100D vises når du bruker Kinect

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du bruker Kinect:

Too far right

809B100D

Dette betyr at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest.

Løsninger

Løsning 1: Velg "More info" og deretter "Try again"

På konsollen velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Se Konfigurasjon av Kinect for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte.

Hvis du stadig får den samme feilen etter at du fulgt fremgangsmåten på denne siden, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Finn ut mer om optimale lysforhold for Kinect, og prøv forslagene på Lysforhold i rommet for Kinect.

Løsning 4: Be om reparasjon

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, logger du på for å be om reparasjon og klikker Start en reparasjonsforespørsel.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.