Feilkode 809B100E vises når du bruker Kinect

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du bruker Xbox 360 Kinect-sensoren:

Lower body not detected

Dette kan bety at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest. Les denne siden for å finne ut mer om feilmeldingen 809B100E og hva du må gjøre.

Løsninger

Løsning 1: Velg "More info" og deretter "Try again"

På konsollen velger du More Info for å vise forslag til hva du kan gjøre for å prøve å løse problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren på riktig måte

Se Kinect-talegjenkjenning og nettprat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontroller at belysningen er god nok

Se Lysforhold i rommet for Kinect for å finne ut hva som er de optimale lysforholdene for Kinect.

Løsning 4: Be om en reparasjon

Hvis du ikke klarer å løse problemet ved hjelp av de første to løsningsforslagene, må Kinect-sensoren repareres. Logg på for å be om reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.