Feilkode 8AC80001 vises når du bruker mikrofonen på Kinect-sensoren

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du bruker mikrofonen på Kinect-sensoren:

Microphone calibration was still busy from the last time it was run

8AC80001

Dette kan betyr at Kinect-sensoren er opptatt.

Løsninger

Løsning 1

Hvis denne meldingen vises, venter du i 90 sekunder før du prøver å bruke sensoren på nytt:

Løsning 2

Hvis denne meldingen fortsatt vises etter at du har ventet i 90 sekunder, prøver du å starte konsollen på nytt.

Løsning 3

Hvis disse løsningene ikke løser problemet, se Feilsøke lydproblemer med Kinect for hjelp med lydkalibrering

Løsning 4: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Løsning 5: Be om en reparasjon

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, logger du på for å be om reparasjon og klikker Start en reparasjonsforespørsel.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.