Feilkode 8AC80008 vises når du prøver å bruke Kinect-sensoren

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du prøver å bruke Kinect-sensoren:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Dette kan bety at det et problem med mikrofonen i Kinect-sensoren.

Løsninger

Du kan løse dette problemet ved å sørge for at Kinect-sensoren er riktig koblet til Xbox 360-konsollen, og deretter prøve på nytt. Slik gjør du det:

• Xbox 360 E-konsollen
  1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  4. Slå på konsollen.
  • Xbox 360 S-konsoll
  1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  4. Slå på konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsollen
  1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  4. Pass på at USB-kontakten for Kinect er koblet til på baksiden av konsollen.
  5. Slå på konsollen.

Hvis dette ikke løser problemet, går du til det nettbaserte servicesenteret og klikker Start en reparasjonsforespørsel for å be om en reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.