Feilkode 8AC8000C vises når du bruker Kinect

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du bruker Kinect for Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone.

8AC8000C

Dette betyr at Kinect-mikrofonen har problemer med å høre deg. Det kan hende mikrofonen ikke er kalibrert riktig eller ikke er plassert riktig.

Løsninger

Løsning 1: Velg "More info" og deretter "Try again"

På konsollen velger du More Info for å se forslag om hvordan du løser problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontroller at Kinect-sensoren er riktig plassert

Se Kinect-talegjenkjenning og chat for å finne ut hvordan du plasserer Kinect-sensoren på riktig måte for optimal mikrofonbruk.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Be om en reparasjon

Hvis du finner ut at Kinect-sensoren trenger reparasjon, logg på for å be om en reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.

Løsning 4: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis de forrige løsningene ikke løste problemet, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.