Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Feilkode C000009c vises når du bruker Kinect

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du bruker et Kinect-spill:

C000009c

Dette kan bety at det et problem med Kinect-sensoren din.

Løsninger

Løsning 1: Feilsøk Kinect-sensoren

Prøv feilsøkingstrinnene på A problem has occurred with your Kinect sensor.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Be om en reparasjon

Gå til det nettbaserte servicesenteret, og klikk Start en reparasjonsforespørsel for å be om en reparasjon.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode C000009c vises når du bruker Kinect, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden