Feilkode C00000C2 vises når du prøver å bruke Kinect-sensoren

Problem

Du ser følgende feilkode når du bruker Kinect-sensoren og lyset er rødt:

C00000C2

Dette kan betyr at sensoren ikke er koblet skikkelig til, eller at programvaren på konsollen må oppdateres.

Løsninger

Prøv løsningene i neste del for å løse problemet.

Løsning 1: Oppdatere programvaren i konsollen

1. Sett inn en Kinect-spillplate.
  2. Start spillet fra Xbox-dashbord.
  3. Hvis programvaren i konsollen må oppdateres, vil du se følgende melding:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

1. Velg Yes og Restart for å installere oppdateringen.

Løsning 2: Kontroller kablene

Xbox 360 S-konsoll

1. Slå av konsollen.
  2. Koble sensorkabelen fra konsollen, og koble den deretter til AUX-porten på baksiden av konsollen.

Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.

1. Slå på konsollen.

Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  3. Pass på at USB-kontakten er koblet til på baksiden av konsollen.

Lyset nær midten av kabelen skal være grønt.

Ikke noe grønt lys? Prøv å koble kabelen til en annen stikkontakt for å være sikker på at kabelen virker som den skal. Hvis du må bytte ut kabelen, kontakter du kundestøtte for Xbox. Se Assistanse nederst på denne siden for mer informasjon.

1. Slå på konsollen.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Be om en reparasjon

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, går du til det nettbaserte servicesenteret og klikker Start en reparasjonsforespørsel for å be om en reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.