Feilkode C0051010 vises når du prøver å bruke Kinect-sensoren

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du bruker Kinect-sensoren:

USB bandwidth exceeded
C0051010

Det kan bety at du har overskredet USB-båndbredden for Xbox 360-konsollen, og at du kanskje har for mange USB-tilbehør knyttet til konsollen.

Løsninger

Prøv å løse dette problemet ved å teste USB-tilbehøret og koble det fra Xbox 360-konsollen.

• Xbox 360 E-konsollen
  1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  4. Slå på konsollen.
  5. Koble ett USB-tilbehør om gangen til konsollen på nytt for å se om det er et av tilbehørene som er årsak til problemet. Hvis USB-feilmeldingen fortsatt vises, må du kanskje redusere antall tilbehør du har koblet til konsollen.
  • Xbox 360 S-konsoll

1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  4. Slå på konsollen.
  5. Koble ett USB-tilbehør om gangen til konsollen på nytt for å se om det er et av tilbehørene som er årsak til problemet. Hvis USB-feilmeldingen fortsatt vises, må du kanskje redusere antall tilbehør du har koblet til konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  4. Pass på at USB-kontakten for Kinect er koblet til på baksiden av konsollen.
  5. Slå på konsollen.
  6. Koble ett USB-tilbehør om gangen til konsollen på nytt for å se om det er et av tilbehørene som er årsak til problemet. Hvis USB-feilmeldingen for Kinect fortsatt vises, må du kanskje redusere antall tilbehør du har koblet til konsollen.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.