Feilkode C0051200 vises når du bruker Kinect

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du bruker Kinect-sensoren:

The Kinect Sensor is too hot
Error code C0051200

Dette kan bety at du må slå av Xbox 360-konsollen og la Kinect-sensoren kjøle seg ned. Prøv deretter følgende løsninger:

Løsninger

Løsning 1: Koble fra Kinect-sensoren og koble den til på nytt

Når sensoren er kald å ta på, kobler du fra sensoren og kobler den til på nytt. Deretter slår du på konsollen, og ser om du fortsatt får problemer. Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren slik at den kjøler seg ned nok

• Pass på at det er nok plass rundt Kinect-sensoren slik at den kan kjøle seg ned.
  • Kontroller at det ikke er noe som dekker Kinect-sensoren.
  • Flytt Kinect-sensoren vekk fra direkte sollys.

Hvis du vil ha mer informasjon om plasseringen av sensoren, kan du se Konfigurasjon av Kinect og Mer om plassering av Kinect-sensoren.

Løsning 3: Be om en reparasjon

Hvis de to første løsningene ikke løste problemet, logg på nettbasert servicesenter for Xbox og klikk Start en reparasjonsforespørsel for å be om en reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.