Feilkode C0051207 vises når du bruker Kinect-sensoren

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å bruke Kinect-sensoren:

Koble til en gyldig sensor på konsollen
C0051207

Dette kan bety at Kinect-sensoren ikke er riktig tilkoblet.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

• Pass på at Kinect-sensoren er koblet til på riktig måte, og prøv på nytt.
    • Xbox 360 E-konsollen
  1. Slå av konsollen.
  2. Koble sensorkabelen fra konsollen, og koble den deretter til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  3. Slå på konsollen.
  • Xbox 360 S-konsoll
  1. Slå av konsollen.
  2. Koble sensorkabelen fra konsollen, og koble den deretter til AUX-porten på baksiden av konsollen.
  3. Viktig Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.

4. Slå på konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsollen
  1. Slå av konsollen.
  2. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  3. Pass på at USB-kontakten er koblet til på baksiden av konsollen.
  4. Lyset på midten av splittkabelen skal være grønt.

Ikke noe grønt lys? Prøv å koble kabelen til en annen stikkontakt for å være sikker på at kabelen virker som den skal.

1. Slå på konsollen.