Feilkode C005-120B vises når du bruker Kinect

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og -melding når du bruker Kinect-sensoren på Xbox 360:

C005-120B

A problem has occurred with your Kinect Sensor.

Dette kan bety at du har et av disse problemene:

• Kinect-kablene er ikke koblet til riktig.
  • Kinect-sensoren er ikke montert riktig.
  • Kinect er ikke plassert slik at den har nok plass.

Løsninger

Prøv følgende løsninger:

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode C005-120B vises når du bruker Kinect, som du leste om, eller om et annet problem?