Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 oppstår når du har lastet ned en oppdatering av Kinect-sensor

Oversikt

Hvis du ser feilkoden xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 (x-tallene i rekken varierer med andre faktorer, for eksempel område) når du har lastet ned en oppdatering for Kinect-sensoren, er det en maskinvarefeil i sensoren.

Les denne siden for å lære mer om feilkoden xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 og hva du må gjøre.

På denne siden

Problem

Hvis du får feilkoden xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 når du har lastet ned en oppdatering for Kinect-sensoren, betyr det at Kinect-sensoren må erstattes som følge av en maskinvarefeil.

Løsning

Beslektede problemer