Det originale Xbox 360-frontdekslet

Oversikt

Frontdekselet er et plastdeksel som er festet på forsiden av den originale Xbox 360-konsollen. Du kan tilpasse den originale Xbox 360-konsollen ved å bytte ut det vanlige frontdekselet med et tilpasset deksel.
Frontdekselet er et plastdeksel som er festet på forsiden av den originale Xbox 360-konsollen. Du kan tilpasse den originale Xbox 360-konsollen ved å bytte ut det vanlige frontdekselet med et tilpasset deksel.

Obs!  Bare den originale Xbox 360-konsollen har et frontdeksel som kan fjernes. Frontdekselet på Xbox 360 S-konsollen kan ikke fjernes.

Frontdeksler for den originale Xbox 360-konsollen:

• Er motstandsdyktige mot riper og falming.
  • Er enkle å bytte.
  • Er tilgjengelige i design i begrensede utgaver.

Fjerne frontdekselet (gjelder bare den originale Xbox 360-konsollen)

1. Koble fra strømkabelen og eventuelle andre kabler som er tilkoblet på baksiden av konsollen.

2. Plasser konsollen vannrett, slik du plasserer en DVD-spiller.

3. Ta et godt tak rundt konsollen, og skyv frontdekselet bort fra konsollen med tomlene.

Obs!  Du må bruke litt kraft for å fjerne frontdekselet.

Sette på frontdekselet

1. Plasser tappene på frontdekselet i forhold til sporene på konsollen.

2. Trykk frontdekselet hardt til det klikker på plass.