Bruke Kinect for Xbox 360 med TVer med frontprojeksjon

Plassere Kinect-sensoren

Den ideelle plasseringen for Kinect-sensoren er like over eller under TV-skjermen, justert i forhold til midten av TV-bildet. Kinect kan plasseres mellom 0,6 og 1,8 meter fra gulvet.

Kinect-kabelen er ikke lang nok

Hvis sensorkabelen ikke er lang nok der du skal bruke den, må du kanskje å flytte Xbox 360-konsollen eller bruke en Microsoft-lisensiert skjøteledning.

Kinect-sensorkabelen er 2,7 meter lang, men du kan forlenge kabelen ved å koble til en skjøteledning på 3 meter (selges separat). Finn ut mer om Kinect-tilbehør.

Rombelysning for Kinect

Mange TVer med frontprojeksjon fungerer best i rom med senket belysning, men Kinect-sensoren fungerer best i et rom med skarp, jevn belysning. Finn ut mer om rombelysning for Kinect.