Beskrivelse av HDMI-kabelen for Xbox 360

Oversikt

På denne siden finner du informasjon om HDMI-kabelen for Xbox 360, som er kompatibel med Xbox 360 E-konsollen, Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Beskrivelse

HDMI-kabelen for Xbox 360 kobler Xbox 360-konsollen til en HDTV som har en HDMI-port. HDMI-kabelen kan bare brukes på en Xbox 360-konsoll som har en HDMI-port.

Obs! HDMI-kabler som ikke er laget av Microsoft, fungerer med en Xbox 360-konsoll som har HDMI.

En illustrasjon viser den ene enden av en HDMI-kabel koblet til en TV og den andre enden koblet til en Xbox 360-konsoll.

Grunnleggende funksjoner

HDMI-kabelen for Xbox 360 fører video med en oppløsning på opptil 1080p og Dolby Digital 5.1-lyd over én kabel. Kabelen kan kjedekobles: Du kan koble kabelen til andre HDMI-kompatible enheter, for eksempel en lyddekoder, som deretter kobles til HDTV-en. Eller du kan koble kabelen direkte til TVen.

Når du bruker HDMI, bør du ikke angi oppløsningen for Xbox 360-dashbordet. Konsollen oppdager skjermens optimale oppløsning via HDMI-kabelen og justerer oppløsningen automatisk.

Valgfri lydadapter

Xbox 360 HDMI AV-settet inneholder en annen kabel – lydadapteren for Xbox 360.

Obs!  Lydadapteren for Xbox 360 er ikke kompatibel med Xbox 360 E-konsollen.

Denne enheten ligner en liten AV-pakke som bare har stereo RCA-kontakter og en valgfri S/PDIF-kontakt eller TOSLINK-port.

To plugger på en kabel peker mot RCA-kontaktene på lydadapteren for Xbox 360.

Lydadapterkabelen kan brukes med HDMI-kabelen. Hvis begge kablene er koblet til, overfører Xbox 360-konsollen lyd via lydadapteren og video via HDMI-kabelen. Dette gir deg fleksibilitet hvis du vil koble HDMI-porten til HDTVen og du vil sende lyd til en enhet uten HDMI.

Obs! Xbox 360 S-konsollen har en TOSLINK-inngang bak på konsollen. Med denne konsollen trenger du ikke å bruke lydadapteren for digital lyd. Begge tilkoblingsmåtene fungerer imidlertid på samme måte.

Mer informasjon

Obs!

• Hvis du har en lydmottaker med en optisk lydinngang, koble den optiske lydkabelen til HDMI-lydadapteren (med en TOSLINK-kontakt).
  • Xbox 360 S-konsollen har en TOSLINK-inngang bak på konsollen. I dette tilfellet trenger du ikke å bruke lydadapteren for digital lyd. Begge tilkoblingsmåtene fungerer imidlertid på samme måte.
  • Hvis du har en lydmottaker med en analog lydinngang, kobler du lydkabelen til HDMI-lydadapteren.