Slik bruker du spille- og ladesettet for Xbox 360

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du lader den oppladbare batteripakken for Xbox 360 ved å bruke spille- og ladesettet for Xbox 360.

Løsninger

Lade batteripakken

Denne artikkelen beskriver hvordan du lader den oppladbare batteripakken for Xbox 360 ved å bruke spille- og ladesettet for Xbox 360.

Lade batteripakken ved å bruke ladekabelen

Følg denne fremgangsmåten for å lade batteripakken ved å bruke ladekabelen:

1. Trykk klaffen øverst på AA-batteripakken, og dra ned for å løsne den fra håndkontrolleren.
  2. Sett den oppladbare batteripakken i batterirommet på håndkontrolleren, og trykk den inn for å feste den.

Obs! Skyv bare på den flate overflaten på batteripakken slik at du unngår å klemme fingrene når du setter i batteripakken.

3. Koble ladekabelen til ladeporten foran på håndkontrolleren.

Viktig! Ikke koble til ladekabelen uten at en oppladbar batteripakke eller AA-batteripakke er satt i. Dette kan skade håndkontrolleren.

4. Koble ladekabelen til en håndkontrollerport.
  5. Slå på Xbox 360-konsollen.

Obs! Hvis du prøver følgende uten å slå på Xbox 360-konsollen, lades ikke batteripakken.

6. Du kan la Xbox 360-konsollen være på eller slå den av. I begge tilfeller lyser lampen på ladekabelen rødt for å vise at batteriet lades. Når lyset blir grønt eller slukkes, er batteripakken fulladet.

Obs! Hvis du vil slå av Xbox 360-konsollen, men fortsette å lade batteriet, må du slå av konsollen via Dashboard:

1. Trykk og hold guideknappen mens Xbox 360-konsollen fortsatt er på.
    2. En meny vises til høyre på skjermen. Slipp guideknappen .
    3. Velg Shut Down Console, og trykk deretter A-knappen . Disse kommandoene gjør at konsollen fortsatt lader den oppladbare batteripakken mens konsollen er i ventemodus.

Obs! Hvis du trykker av/på-knappen foran på konsollen eller slår av strømkilden, stoppes ladingen av batteripakken.

Spille mens du lader

Du kan fortsette å bruke håndkontrolleren til å spille på Xbox 360-konsollen mens den lades. Håndkontrolleren fortsetter å bruke trådløse signaler for spill når den er koblet til med ladekabelen. Ikke bruk ladekabelen uten at det er satt i en oppladbar batteripakke eller AA-batteripakke i den trådløse håndkontrolleren.

Rengjøre batteripakken

Hvis du må rengjøre batterikontaktene, må du bare bruke en tørr klut. Vann eller kjemikalier kan skade kontaktene.