Feilsøke lydproblemer med Kinect på Xbox 360

Finn ut hva du må gjøre hvis du opplever lydproblemer under bruk av Kinect.

Lydproblemer

Kan ikke fullføre Kinect-lydtesten

• Deaktiver digitale effekter på forsterkeren eller TVen. Digitale effekter er slikt som romklang, komprimering, simulert 3D-lyd og syntetiserte surroundlydmoduser.
  • Hvis du bruker en TV og en forsterker samtidig, må du skru av volumet på TVen.
  • Plasser sensoren minst 30 cm fra høyttalere, vifter eller andre støykilder. Ved høyt volum kan det hende at avstanden må være minst 90 cm mellom sensoren og høyttalere.
  • Sørg for at alle høyttalere er tilkoblet og at konsollens lydinnstillinger samsvarer med høyttalernes konfigurasjon. For eksempel:
Hvis du har ... Bruker du denne modusen
To høyttalere Stereo
Fem høyttalere og en subwoofer 5:1
Sju høyttalere og en subwoofer 7:1

Kan ikke høre eller kommunisere med andre i et nettspill

Prøv løsningene på Feilsøke problemer med chat.

Obs!  Hvis du flytter Kinect-sensoren eller høyttalerne, må du kjøre Kinect-lydfeilsøkingen på nytt.

Kinect-talekommandoer fungerer ikke

Hvis Kinect-talekommandoer ikke fungerer, bruker du Kinect-lydfeilsøkingen. Hvis du vil ha en liste over steder som støtter talekommandoer, kan du se Kinect-talegjenkjenning og chat.

Ingen lyd fra høyttalerne

• Kontroller at A/V-kabelen for Xbox 360 er koblet til lydsystemet. Finn ut hvordan du kobler Xbox 360-konsollen til et lydsystem.
  • Kontroller at alle høyttalere er koblet til lydsystemet.
  • Hvis lydsystemet har høyttalerbrytere, må du kontrollere at bryterne er på.
  • Hvis lydsystemet har en forsterkermodus, må du kontrollere at innstillingen samsvarer med antall tilkoblede høyttalere. For eksempel:
Hvis du har ... Bruker du denne modusen
To høyttalere Stereo
Fem høyttalere og en subwoofer 5:1
Sju høyttalere og en subwoofer 7:1

Hører ekko

• Deaktiver digitale effekter på forsterkeren eller TVen. Digitale effekter er slikt som romklang, komprimering, simulert 3D-lyd og syntetiserte surroundlydmoduser.
  • Hvis du bruker en TV og en forsterker samtidig, må du skru av volumet på TVen.
  • Start Kinect-lydfeilsøkingen.
  • Hvis du bare hører ekko under Xbox Live-spillingen, kan det hende at en annen spiller har problemer med Kinect-sensoren. Be den andre spilleren om å bruke Kinect-lydfeilsøkingen.