Feil med høyttalervolum eller kalibreringstone

Feilsøke Kinect-kalibreringsproblemer

Kan ikke høre kalibreringstonen. (8AC8000B, 8AC8000C, 8AC8000D)

Kinect kan ikke høre kalibreringstonen.

Høyttalervolumet er for høyt. (809B1084)

Høyttalervolumet er for lavt. (809B1085)

Hvis du får en av disse meldingene, betyr det at mikrofonen i Kinect-sensoren har et problem med å høre deg.

Når en av disse feilmeldingene for Kinect-kalibreringstone vises, velger du More Info for å vise forslag til hvordan du kan løse problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis feilen med Kinect-kalibreringstonen fortsatt vises, kontrollerer du at sensoren er riktig plassert. Slik gjør du det.