Kinect-feilen "Face obscured" eller "Face not detected"

Feilsøkingstrinn for Kinect-ansiktsgjenkjenning

Hvis en av følgende meldinger om Kinect-ansiktsgjenkjenning vises, betyr det at Kinect-sensoren har problemer med å gjenkjenne ansiktet ditt:

Face obscured (809B1004)
Kinect kan ikke se ansiktet ditt. Kontroller at det er en klar synslinje mellom sensoren og ansiktet, og prøv deretter på nytt.

Face not detected (809B1005)
Kinect kan ikke se ansiktet ditt. Kontroller at det er nok lys, og at ingenting er i veien, og prøv deretter på nytt.

Du kan prøve å bruke Kinect-feilsøking for å løse problemet med Kinect-ansiktsgjenkjenning. Slik gjør du det.

Hvis denne meldingen fortsatt vises etter at du har kjørt feilsøkingen og kalibrert Kinect-sensoren på nytt, kontakter du kundestøtte for Xbox. Se "Assistanse" nederst på denne siden for mer informasjon.