Løse problemer med Kinect-kroppssporing

Symptomer på problemer med Kinect-sporing

Du får en av disse feilmeldingene mens du bruker Kinect-sensoren:

Player or play space not detected.

Kinect can't see anyone. Please try again.

The Kinect sensor is having trouble seeing you.

Ting du kan prøve ved problemer med Kinect-kroppssporing

Prøv å bruke Kinect-feilsøking. Slik gjør du det.

Hvis du allerede har prøvd å bruke Kinect-feilsøking, prøver du å kalibrere Kinect-sensoren. Slik gjør du det.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen for Kinect-kroppssporing etter at du har brukt feilsøkingen og startet konsollen på nytt, kontakter du kundestøtte for Xbox . Se "Assistanse" nederst på denne siden for mer informasjon.