I et Xbox 360 Kinect-spill blir du gjentatte ganger bedt om å logge på

Når du starter et Kinect-aktivert spill, blir du gjentatte ganger bedt om å logge på spillerprofilen din, og når spillet går tilbake til tittelskjermbildet blir du bedt om å logge på igjen, gjentatte ganger. Dette problemet forekommer hvis du bruker en frakoblet profil som ikke er koblet til Xbox LIVE.

Løsninger

• Koble Xbox 360-konsollen til Xbox LIVE
    Du må være logget på en Xbox Live-konto for å få tilgang til visse Kinect-sensorfunksjoner og profilen din.
    Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.
  • Oppdatere programvaren i konsollen
    1. Sett inn en Kinect-spillplate.
    2. Start spillet fra Xbox-dashbord.
    3. Hvis programvaren i Xbox-konsollen må oppdateres, vises følgende melding:
      Oppdatering påkrevd: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.
    4. Velg Yes og Restart for å installere oppdateringen.
  • Konfigurer en Kinect-ID for den frakoblede profilen
    Du kan omgå dette problemet ved å konfigurere en Kinect-ID for spillerprofilen din. Du gjør dette ved å følge konfigurasjonstrinnene for Kinect-ID på Automatic sign in with Kinect, og deretter starte et Kinect-aktivert spill. Bruk Kinect-bevegelser til å starte spillet og logg på med det, i stedet for med kontrolleren. (Hvis du bruker kontrolleren under spillet, kan det hende du opplever det samme problemet.)