Blinkende grønt lys på Xbox 360 Kinect-sensoren

Oversikt

Når du slår på Xbox 360-konsollen, blinker vanligvis lyset på Kinect-føleren grønt i opptil ett minutt. Det kan også hende at følgende melding vises på skjermen:

The sensor is starting up. Please stand by.

Hvis lyset på sensoren blinker i mer enn 90 sekunder, kan du prøve disse trinnene:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Vent 90 sekunder.

Hvis lyset på sensoren ikke endres til vedvarende grønt, kan du prøve å oppdatere programvaren i konsollen.

Oppdatere programvaren for Xbox 360-konsollen

1. Sett inn en Kinect-spillplate.
  2. Start spillet fra Xbox-dashbord.
  3. Hvis programvaren i konsollen må oppdateres, vises følgende melding:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Velg Yes og Restart for å installere oppdateringen.

Blinker lyset fortsatt grønt? Kontakt kundestøtte for Xbox. Se Assistanse nederst på denne siden for mer informasjon.

Obs! Hvis du ikke har en Kinect-spillplate tilgjengelig, kan du se Oppdater programvaren i konsollen for å få flere oppdateringsalternativer.