Feilmeldingen "Kinect Sensor is not level" på Xbox 360

Du får en av disse feilmeldingene når lyset på Kinect-sensoren for Xbox 360 er rødt:

Error: The Kinect Sensor is not level (C0051209)

Dette kan bety at Kinect-sensoren ikke står på en vannrett overflate.

Løsning

Prøv følgende for å løse dette problemet:

1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Sørg for at Kinect-sensoren er plassert på en jevn, vannrett overflate.
  3. Slå på konsollen for å se om du fortsatt får problemer.

Obs!  Denne feilen kan også oppstå hvis Kinect-sensoren er svært varm eller kald. I dette tilfellet venter du til sensoren har romtemperatur (omtrent 21 °C), og deretter prøver du å bruke sensoren på nytt.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må sensoren repareres. Start reparasjonsprosessen på Internett.