Tilbehør og erstatningsdeler til Xbox 360 Kinect

Oversikt

Enkelte Xbox 360 Kinect-tilbehør og -erstatningsdeler er tilgjengelige fra Microsoft Store.

Obs! Tilbehør er ikke tilgjengelig i alle land eller områder. Eksempel: Mye av tilbehøret som er tilgjengelig fra Microsoft Store i USA, er ikke tilgjenglig i andre land eller områder.

WiFi-forlengelseskabel til Kinect

Wi-Fi-forlengelseskabelen til Kinect brukes til å koble en trådløs Xbox 360-nettverksadapter til en USB-port på fremsiden, samtidig som Kinect-sensoren forblir tilkoblet på baksiden av en Xbox 360-konsoll. Denne kabelen er ikke nødvendig hvis du har en Xbox 360 S-konsoll. Du kan bestille den fra Microsoft Store eller kontakte kundestøtte for Xbox.

Strømforsyning til Kinect-sensoren

Strømforsyningen til Kinect-sensoren følger opprinnelig med sensoren som standard og er nødvendig for å koble den til en original Xbox 360-konsoll. Du kan bestille den fra Microsoft Store eller kontakte kundestøtte for Xbox.

Erstatningsspillplate

Når det gjelder erstatning av Microsoft-spillplater, kan du se Spillerstatning for Xbox 360.

Monteringsalternativer for Kinect

Kinect-sensoren er utformet for plassering på en hylle like over eller under TV-en. Hvis du ikke finner riktig plassering av sensoren, kan du se Monteringsalternativer for Kinect-sensoren for Xbox 360 hvis du vil ha tips og råd om hvor du plasserer den.

Skjøteledning til Kinect-sensor

Hvis Kinect-sensorkabelen ikke er lang nok der du skal bruke den, vil skjøteledningen forlenge Kinect-kabelen med 3 meter. Denne ledningen er tilgjengelig fra Microsoft Store.

Kinect-kalibreringskort

Kinect-kalibreringskortet er bare tilgjengelig med kjøp av spillet Kinect Adventures.