Feilene "Kinect sensor can't move" for Xbox 360

Løsninger for feilmeldingen ”Kinect sensor can’t move”

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis lyset på sensoren er rødt og en av følgende meldinger vises på skjermen:

The Kinect Sensor can't move (C0051201)
The Kinect Sensor can't move enough (C005120A)

Slik løser du problemet:

1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis det er skumemballasje mellom sensorbasen og -hodet, fjerner du skummet.

Obs!  Ikke vipp sensoren manuelt.

3. Sørg for at ingenting hindrer sensoren i å vippe opp eller ned automatisk.
  4. Sørg for at sensoren er plassert på en jevn, vannrett overflate. Finn ut mer om plassering av sensoren.
  5. Slå på konsollen for å se om du fortsatt får problemer.

Hvis lyset på Kinect-sensoren fortsatt er rødt, må du kontrollere at konsollprogramvaren er oppdatert. Dette gjør du ved å se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, kontakter du kundestøtte for Xbox. Se Assistanse nederst på denne siden for mer informasjon.