Komponentene i Kinect-sensoren for Xbox 360

Her er en beskrivelse av de kritiske delene som utgjør Kinect-sensoren for Xbox 360.

Kinect-sensoren inneholder følgende komponenter:

1. Dybdesensorer i 3D

Tredimensjonale sensorer sporer kroppen din på spilleplassen.

2. RGB-kamera

Et RGB-kamera (rødt, grønt og blått) bidrar til å identifisere deg og tar bilder og videoer i spill.

3. Flere mikrofoner

En rekke mikrofoner nederst i forkanten av Kinect-sensoren brukes til talegjenkjenning og chat.

4. Motorisert vippefunksjon

En mekanisk motor nederst på Kinect-sensoren vipper automatisk sensoren opp og ned når dette er nødvendig. Hvorfor vipper Kinect-sensoren for Xbox 360?

Obs! Ikke vipp sensoren manuelt.

Ledningen til Kinect-sensoren

Xbox 360 E-konsollen: Kinect-sensoren har en tilkoblet ledning som skal plugges i den oransje AUX-porten bak på konsollen. Ikke koble denne ledningen i en USB-port.

Xbox 360 S-konsollen: Kinect-sensoren har en tilkoblet ledning som skal plugges i den oransje AUX-porten bak på konsollen. Ikke koble denne ledningen i en USB-port.

Den originale Xbox 360-konsollen: Du må koble til en strømledning/USB-kabel for å koble Kinect-sensoren til konsollen. Finn ut hvordan du kobler til ledningene