Konfigurere Kinect på Xbox 360

Konfigurere Kinect for Xbox 360

Plassere Kinect-sensoren

Kinect-sensoren må se hele kroppen din
  • Plasser sensoren ytterst på kanten på en flat, stabil overflate.
  • Plasser sensoren mellom 60 cm og 1,8 meter fra gulvet. Ideelt sett skal sensoren være plassert maksimalt 15 cm over eller under TVen.
  • Unngå å plassere sensoren i direkte sollys, eller nærmere høyttalere enn 30 cm.
  • Ikke vipp sensoren manuelt. Den justeres automatisk.
  • Vær forsiktig så du ikke mister sensoren.

Obs!  I små rom er det lurt å plassere sensoren så nært opptil 1,8 meter fra gulvet som mulig.

Gjøre klar spilleplassen

Gjøre klar spilleplassen
Kinect-sensoren må se hele kroppen din
  • Tøm området mellom sensoren og spillerne.
  • Én spiller: Stå 1,8 m fra sensoren.
  • To spillere: Stå 2,4 m fra sensoren.
  • Kontroller at spilleplassen er minst 1,8 meter bred, og ikke bredere eller lengre enn 3,6 meter.
  • Sørg for at rommet har skarp, jevn belysning.

Koble til kablene

• Xbox 360 E-konsollen
En hånd kobler til en Kinect-sensorkabel på baksiden av en Xbox 360 E-konsoll.
    • Koble fra strømkabler som er koblet til kabelen til Kinect-sensoren. Xbox 360 E-konsollen forsyner Kinect-sensoren direkte.
    • Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen
En hånd kobler til en Kinect-sensorkabel på baksiden av en Xbox 360 S-konsoll.
    • Koble fra strømkabler som er koblet til kabelen til Kinect-sensoren. Xbox 360 S-konsollen forsyner Kinect-sensoren direkte.
    • Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsollen
Piler fremhever tilkoblingspunktene for en Kinect-sensor til en original Xbox 360-konsoll og for en trådløs adapter til konsollen.
    • Koble den ene enden av kabelen til USB-porten på baksiden av konsollen og den andre enden til en stikkontakt.
    • Hvis du har en trådløs nettverksadapter, kobler du den til en USB-port på forsiden av konsollen med USB-skjøteledningen som fulgte med.
    • Flytt alt annet USB-tilbehør til USB-porter på forsiden av konsollen.

Obs!  Hvis du kjøpte en Kinect-sensor med en Xbox 360 E-konsoll eller en Xbox 360 S-konsoll, må du kjøpe en strøm-/USB-kabel hvis du vil koble sensoren til en original Xbox 360-konsoll. Tilbehør og erstatningsdeler til Kinect for Xbox 360.

Oppdatere programvaren i konsollen

Før du bruker Kinect for første gang, må du kanskje oppdatere programvaren i konsollen. Hvis du ikke gjør det, vises kanskje en av følgende meldinger:

Update Required: Insert the disc that came with the device.

Oppdatering påkreves: Det kreves en systemoppdatering for å bruke Kinect.

Det vises en konfigurasjonsskjerm for Xbox på en TV samtidig som en plate settes inn i plateskuffen på en Xbox-konsoll ved siden av TV-en.
Oppdatere konsollprogramvaren for Kinect
  • Koble til Xbox Live (logg på ved å bruke en gamertag for Xbox Live).
  • Sett inn en Kinect-spillplate, og følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere programvaren på konsollen.
  • Hvis du vil se andre måter å oppdatere konsollprogramvaren på, kan du se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.