Feilsøke problemer med Kinect-pålogging på Xbox 360-konsollen

Hvis du ikke logges på automatisk

Når du vinker til Kinect-sensoren, blir du ikke logget på profilen din. Du kan løse dette problemet ved å konfigurere Kinect-ID-en til å logge deg på automatisk. Se Automatisk pålogging med Kinect for å få mer informasjon.

Hvis problemet vedvarer, må du kontrollere at spilleplassen og ansiktet ditt er godt belyst og at ikke ansiktet ditt er skjult.

Hvis du logges på feil profil

Når du vinker til Kinect, blir du logget på noen andres profil. Prøv følgende for å løse problemet:

1. Slå av pålogging med Kinect-ID for profilen din. Slik gjør du det:
    1. Gå til Settings-senteret, og velg System.
    2. Velg Profile.
    3. Velg Sign-In Preferences.
    4. Velg Off for Kinect ID. Dette sletter Kinect-ID-en for profilen din.
  2. Konfigurer Kinect-ID-en på nytt til å logge deg på automatisk. Se Automatisk pålogging med Kinect.
  3. Vink til Kinect for å logge på profilen din.

Det tar lang tid å logge på

Når du vinker til Kinect, tar påloggingen lenger tid enn forventet.

Du kan gjøre følgende for å gjøre påloggingen raskere:

• Kontroller at spilleplassen og ansiktet ditt er godt belyst.
    • Når du vinker til Kinect, må du se mot Kinect-sensoren i et lite øyeblikk. Ikke snu deg eller se en annen vei.