Feil ved Kinect-feilsøking

Feilsøking

Hvis en av disse meldingene vises, betyr det at Kinect-sensoren har problemer med å se deg under en Kinect-feilsøkingstest:

Not enough light (809B1002)

Too much light (809B1003)

Body turned (809B1007)

No player detected (809B1008)

Head not detected (809B1009)

Too far left (809B1009)

Too far right (809B100D)

Lower body not detected (809B100E)

Når en av disse feilmeldingene vises, velger du More Info for å vise forslag til hvordan du kan løse problemet. Når du har gjort de foreslåtte endringene, velger du Try Again for å kjøre testen på nytt.

Hvis feilen fortsatt vises, kontrollerer du at sensoren er riktig plassert, og at rommet er godt belyst.