Løse problemene "USB bandwidth exceeded" og "USB connection problem" med Kinect på Xbox 360

Du ser én av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Kinect-sensoren for Xbox 360:

USB bandwidth exceeded. (C0051010)

There's a USB connection problem. (C0051011)

Løsninger

Du kan prøve å løse disse problemene ved å koble fra Kinect-sensoren og Xbox 360-konsollen og deretter koble dem til på nytt. Slik gjør du det:

• Xbox 360 E-konsollen
  1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
Viktig!  Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  1. Slå på konsollen.
  2. Koble én USB-tilbehørsenhet om gangen til konsollen på nytt for å se om det er en av tilbehørsenhetene som er årsak til problemet. Hvis USB-feilmeldingen fortsatt vises, må du kanskje redusere antall tilbehørsenheter du har koblet til konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen
  1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
Viktig!  Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  1. Slå på konsollen.
  2. Koble én USB-tilbehørsenhet om gangen til konsollen på nytt for å se om det er en av tilbehørsenhetene som er årsak til problemet. Hvis USB-feilmeldingen fortsatt vises, må du kanskje redusere antall tilbehørsenheter du har koblet til konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsollen
  1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Kontroller at strømledningen er koblet til en stikkontakt som fungerer, og at USB-kontakten for Kinect er koblet til på baksiden av konsollen.
  1. Slå på konsollen.
  2. Koble én USB-tilbehørsenhet om gangen til konsollen på nytt for å se om det er en av tilbehørsenhetene som er årsak til problemet. Hvis USB-feilmeldingen for Kinect fortsatt vises, må du kanskje redusere antall tilbehørsenheter du har koblet til konsollen.