Lysforhold i rommet for Kinect

Løsninger

God belysning

Pass på at det er nok lys i rommet slik at ansiktet er klart synlig og jevnt belyst. Prøv å minimalisere side- eller bakgrunnsbelysning, særlig fra et vindu.

Fokuser det skarpeste lyset på spillerne i front, som om du skulle ta bilde av dem.

Sørg for at rommet har god belysning.

Dårlig belysning

Enkelte lysforhold kan gjøre det vanskelig for Kinect å identifisere deg eller spore bevegelsene dine.

Du får de beste resultatene hvis du unngår å plassere spillerne eller sensoren i direkte sollys.