Bruke et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor på Xbox 360

Kinect-sensor Xbox Live Vision-kamera
Kinect-sensor Xbox Live Vision-kamera

Hvis du har et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor koblet til en Xbox 360-konsoll samtidig, er bare én enhet aktiv:

Når du bruker ... … er denne enheten aktiv:
Xbox Dashboard Kinect-sensor
Kinect-spill Kinect-sensor
Video-Kinect Kinect-sensor
Spill som bruker Vision-kameraet Vision-kamera

Du kan bruke Vision-kameraet med Video-Kinect hvis du deaktiverer Kinect-sensoren. Du må imidlertid bruke et hodesett til å snakke via Xbox Live, og automatisk zooming og panorering støttes ikke. Finn ut hvordan du aktiverer og deaktiverer Kinect-sensoren.

Du kan ikke bruke Kinect-sensoren til å legge til bilder i Xbox Live-meldinger. Bruk Vision-kameraet hvis du vil legge til bilder i en melding. Finn ut mer om meldinger.