Xbox 360-fjernkontroll (ny)

Oversikt

En illustrasjon av fjernkontrollen for Xbox 360

Den nye fjernkontrollen for Xbox 360 bidrar til at du får mest mulig ut av Xbox-opplevelsen. Den gjør dette ved å la deg styre avspilling av DVD-er og CD-er på Xbox 360, medieavspilling gjennom Xbox Live eller TV-tjenesten på Xbox 360-konsollen, Xbox-dashbordet og av/på- og volumkontroller på mange TV-er.

Se videoen nedenfor for å få en oversikt over fjernkontrollen for Xbox 360.

Se videoen Fjernkontroll for Xbox 360. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Programmer fjernkontrollen for TV-en din

Før fjernkontrollen kan brukes med TV-en din, må den programmeres for bruk med din type TV. Det finnes to måter å programmere fjernkontrollen på: Du kan skrive inn TV-koden din manuelt, eller skanne etter TV-koden.

Obs Etter 30 sekunders inaktivitet vil fjernkontrollen gå ut av TV-programmeringsmodus. Hvis du trykker en hvilken som helst knapp utenom Select, 0–9 eller Channel Up/Down, går fjernkontrollen tilbake til sin opprinnelige modus og avslutter programmeringsmodusen.

Se videoen nedenfor hvis du vil se hvordan du programmerer fjernkontrollen for TV-en.

Se programmeringsvideoen om fjernkontrollen for Xbox 360. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Taste inn en TV-kode

Du kan finne koden på nettstedet vårt og deretter taste inn koden med fjernkontrollen.

1. Finn koden for TV-en din. Se den fullstendige kodelisten (PDF).
  2. Trykk og hold inne Mute-knappen og 5-knappen samtidig i to sekunder for å komme inn i TV-programmeringsmodus.
  3. Tast inn den numeriske koden for TV-en din.
  4. Hold inne Select-knappen for å lagre koden og avslutte.

Når den korrekte koden er blitt tastet inn, skal du kunne trykke på TV Power-knappen og Volume-knappen på fjernkontrollen for å kontrollere TV-en din. Hvis dette ikke fungerer, returner til trinn 2.

Obs!
  • Lyset på fjernkontrollen vil lyse grønt når den er i TV-programmeringsmodus.
  • Lyset på fjernkontrollen slår seg av et øyeblikk for hvert nummer du taster inn. Ikke tast inn det neste tallet før det grønne lyset kommer på igjen.
  • Når du trykker Select, blinker lyset på fjernkontrollen tre ganger for å bekrefte koden din. Hvis den ikke blinker, er koden som ble skrevet inn ugyldig. Gå tilbake til trinn 2.
Skanne etter TV-kode

Du kan sende en sekvens av koder fra fjernkontrollen til TV-en for å finne riktig kode til TV-en, hvis du ikke kjenner til koden.

1. Slå på TV-en og pek fjernkontrollen mot den.
  2. Trykk og hold inne Mute-knappen og 5-knappen samtidig i to sekunder for å komme inn i TV-programmeringsmodus.
  3. Trykk Channel Up-knappen flere ganger for å sende én kode per tastetrykk fra fjernkontrollen til TV-en. Ved å trykke på Channel Up går du én kode fremover hver gang.
  4. Når den korrekte koden sendes fra fjernkontrollen til TV-en, slås TV-en av. Trykk Select-knappen for å bekrefte koden.

Hvis TV-en slår seg av og du deretter ved et uhell fortsetter å trykke Channel Up forbi den korrekte koden, trykker du på Channel Down for å gå tilbake til den korrekte koden. Når du går tilbake til den korrekte koden, slås TV-en på igjen. Trykk Select-knappen for å bekrefte koden.

Obs!
  • Lyset på fjernkontrollen vil lyse grønt når den er i TV-programmeringsmodus.
  • Hvis du trykker Channel Down og deretter Channel Up (eller Channel Up og deretter Channel Down) for å endre retning på skanningen og gå tilbake til den opprinnelige koden under en skanning i TV-programmeringsmodus, vil fjernkontrollen forlate TV-programmeringsmodus. Fjernkontrollen vil stå på den samme koden den sto på da du startet TV-programmeringen.
  • Gi TV-en tid til å reagere på kommandoen og slå seg av etter at du har trykket på Channel Up/Down-knappen. Noen TVer bruker lengre tid til å reagere på av-kommandoen enn andre TVer.
  • Når du trykker Select, blinker lyset på fjernkontrollen tre ganger for å bekrefte koden.
  • Når den korrekte koden er blitt tastet inn, skal du kunne trykke på TV Power-knappen og Volume-knappen på fjernkontrollen for å kontrollere TV-en. Hvis dette ikke fungerer, returner til trinn 2.
Tilbakeføre fjernkontroll til standardinnstillinger

Med standardinnstillinger vil fjernkontrollen kun kontrollere Xbox 360-konsollen. Volume- og Mute-knappene kontrollerer TV-tjenesten gjennom Xbox 360-konsollen din.

1. Trykk og hold inne Mute-knappen og 5-knappen samtidig i to sekunder for å komme inn i TV-programmeringsmodus.
  2. Tast inn koden 9999, og trykk Select.

Bruke fjernkontrollen

Se videoen nedenfor hvis du vil se hvordan du bruker fjernkontrollen med Xbox 360-konsollen.

Se videoen for å lære hvordan du bruker fjernkontrollen med Xbox 360. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Fjernkontrollen har flere kategorier av knapper:

TV-kontroller: Disse inkluderer On/Off, Volume Up/Down, Mute og TV Input.

Kontroller for TV-tjeneste på Xbox 360: Live TV, hvis dette er tilgjengelig på din Xbox 360-konsoll, kan kontrolleres med Channel Up/Down, Guide, Live TV, Info og Last. Record kan bare ta opp innhold til en digital videoopptaker fra din TV-tjenesteleverandør.

Kontroller for medieavspilling: Bruk Play/Pause, Skip Forward, Fast Forward, Skip Back, Fast Back og Display for å kontrollere DVD, CD eller direkteavspilling.

Navigasjonskontroller: Disse omfatter knappene A , B , X og Y , D-pad-navigasjon (opp, ned, venstre, høyre), Back og Select.

Xbox-guidekontrollen : Gir deg tilgang til Xbox-guiden når som helst.