Feilen "Microphone calibration is busy"

Feilsøking

Microphone calibration was still busy from the last time it was run (8AC80001)
Wait a few moments, and try again.

Denne meldingen betyr at Kinect-sensoren er opptatt. Hvis denne meldingen vises, venter du i 90 sekunder før du prøver å bruke sensoren på nytt:

Hvis denne meldingen fortsatt vises etter at du har ventet i 90 sekunder, prøver du å starte konsollen på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, se Feilsøke lydproblemer med Kinect for hjelp med lydkalibrering.