Feilmeldingen "There's a problem with the microphone in your sensor" på Xbox 360

Problem

Følgende feilmelding vises på Xbox 360-skjermen:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Dette betyr at det er et problem med Kinect-sensoren din.

Løsning

Kontroller at sensoren er koblet til på riktig måte for å løse denne feilen. Slik gjør du det:

Xbox 360 S-konsoll

1. Slå av konsollen.
  2. Koble sensorkabelen fra konsollen, og koble den deretter til AUX-porten på baksiden av konsollen.

Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  3. Slå på konsollen.

Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren fra konsollen.
  3. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  4. Koble USB-kabelen til USB-porten på baksiden av konsollen.
  5. Slå på konsollen.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må sensoren repareres. Du kan starte reparasjonsprosessen på Internett ved å gå til devicesupport.microsoft.com.