Feilmeldingen "Det har oppstått et problem" og et rødt lys på Xbox 360 Kinect-sensoren

Lyset på Kinect-sensoren er rødt.

Et rødt lys fremheves på fremsiden av Kinect-sensoren.

Det kan også hende du får én av følgende feilmeldinger:

Det har oppstått et problem med Kinect-sensoren (C000022D)

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C00000C2)

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C000009c)

Dette betyr at sensoren ikke er koblet skikkelig til Xbox 360-konsollen, eller at programvaren på konsollen må oppdateres.

Løsninger

Løsning 1: Oppdatere programvaren for konsollen

1. Sett inn en Kinect-spillplate.
Et Xbox-oppsett der plateskuffen er åpen på konsollen og en plate settes inn.
  1. Start spillet fra Xbox-dashbord.
  2. Hvis programvaren i konsollen må oppdateres, vises følgende melding:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

3. Velg Yes, Restart for å installere oppdateringen.

Løsning 2: Sjekke at kablene er koblet til skikkelig

Xbox 360 E-konsollen

1. Slå av konsollen.
    Viktig!  Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  2. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
En hånd kobler Kinect-kabelen til AUX-porten på konsollen.
  1. Slå på konsollen.

Xbox 360 S-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Koble sensorkabelen fra konsollen, og koble den deretter til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig!  Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
En hånd kobler Kinect-kabelen til AUX-porten på konsollen.
  1. Slå på konsollen.

Den originale Xbox 360-konsollen

Obs!  På en original Xbox 360-konsoll kan det hende lyset nær midten av kabelen er rødt.

To hender kobler Kinect-sensorledningene til konsollen og en stikkontakt.
  1. Slå av konsollen.
  2. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  3. Pass på at USB-kontakten er koblet til på baksiden av konsollen.

Lyset nær midten av kabelen skal være grønt.
Et grønt lys fremheves nær midten av Kinect-kabelen.

Ikke noe grønt lys? Prøv å koble adapteren til en annen stikkontakt for å være sikker på at kabelen virker som den skal. Hvis det fortsatt ikke vises et grønt lys, må du få byttet kabelen. Du kan bestille en ny kabel fra det nettbaserte servicesenteret for Xbox (logg på med Microsoft-kontoen). Du kan hende at du må registrere konsollen din.

1. Slå på konsollen.

Slik ber du om reparasjon

Hvis løsningene ovenfor ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.