Feilsøke problemer med hurtigladesett for Xbox 360

Når du bruker hurtigladesettet for Xbox 360, kan du oppleve noen av følgende problemer:

• Den oppladbare batteripakken for Xbox 360 lader ikke.
  • Det tar for lang tid å lade batteripakken.
  • Ladesettet slås ikke på.
  • Lampene på ladesettet lyser ikke riktig.

Denne artikkelen beskriver hvordan du feilsøker problemer med hurtigladesettet for Xbox 360.

Løsninger

Hvis du vil feilsøke problemer med hurtigladesettet for Xbox 360, prøver du løsningene som er knyttet til hvert symptom nedenfor.

Lampen lyser ikke etter at du har satt inn en batteripakke

Dette skjer hvis batteripakken er defekt eller ladesettet ikke identifiserer batteripakken som en oppladbar batteripakke for Xbox 360.

Hvis dette problemet oppstår, bytter du batteripakken.

Lampen lyser rødt og slukkes etter at du har satt inn batteripakken

Dette problemet oppstår hvis batteripakken ikke kan lades.

Obs!  I løpet av de 15 første minuttene med lading slukker den røde lampen hvis ladesettet finner ut at batteripakken ikke kan lades.

Hvis dette problemet oppstår, bytter du batteripakken.

Lampen lyser grønt og slukkes deretter hvis du ikke setter inn en batteripakke

Ladesettet fungerer på riktig måte. Etter at du har koblet til strømledningen, lyser begge lampene grønt i ett sekund for å vise at ladesettet er slått på og klart til å lade en oppladbar batteripakke.

Lampen lyser ikke når strømledningen er koblet til

Dette problemet oppstår hvis ladesettet eller vekselsstrømledningen er defekt.

Hvis du vil feilsøke dette problemet, gjør du følgende:

• Kontroller at strømledningen er koblet forskriftsmessig til ladesettet.
  • Koble strømledningen fra stikkontakten. Sjekk om vekselsstrømledningen er skadet. Hvis du finner feil, kaster du ledningen og bruker en ny strømledning.

Ladesettet lager en summende eller nynnende lyd

Ladesettet fungerer på riktig måte. Hvis batteriet er fulladet, men fortsatt er koblet til ladesettet, kan det hende ladesettet gir fra seg en svak summende eller nynnende lyd.

Ladesettet bruker lang tid på å lade batteriet

Vanligvis bruker ladesettet fire timer på å lade batteripakken, men den reelle ladetiden kan variere. Hvis det tar mye lenger tid, for eksempel sju timer, kan det hende en av komponentene er skadet.

Hvis du vil feilsøke dette problemet, gjør du følgende:

• Sjekk om ladesettet er skadet. Hvis du oppdager lekkasje, for eksempel at en pulveraktig masse tyter ut fra batteripakken, er batteripakken skadet. Ta ut batteripakken og erstatt den med et nytt.
  • Hvis ladesettet føles varmt når det lader en batteripakke, kan det hende batteripakken er skadet. Ta ut batteripakken og erstatt den med et nytt.