Den oppladbare batteripakken lades ikke når den er koblet til spille- og ladesettet for Xbox 360

Den oppladbare batteripakken for Xbox 360 lader kanskje ikke når du kobler spille- og ladesettet for Xbox 360 til den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360. Dette kan skje av følgende årsaker:

• Batteriet har nådd ladegrensen. (Se under Mer informasjon.)
  • Det er et problem med ladekabelen.
  • Det er et problem med batteriet.

Løsninger

Prøv først å finne ut hvilken del av ladesystemet som forårsaker problemet:

• Den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360
    Prøv å bruke AA-batterier, eller prøv andre oppladbare batteripakker for å være sikker på at håndkontrolleren virker som den skal. Hvis håndkontrolleren virker med andre batterier, er det ikke den som forårsaker problemet.
  • Spille- og ladekabelen for Xbox 360
    Hvis du har en annen spille- og ladekabel, prøver du å koble til denne for å lade batteriet. Hvis batteriet lades med en annen ladekabel, er det en feil på den opprinnelige ladekabelen.
  • Det oppladbare batteriet
    Bruk en bomullspinne og litt isopropylalkohol til å rengjøre de fire gullkontaktene på den oppladbare batteripakken og den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360. Prøv også andre oppladbare batteripakker for Xbox 360 sammen med ladekabelen. Hvis de andre batteriene lades, er det en feil på batteriene.

Når du har funnet ut hvilken del som forårsaker problemet, bytter du den ut.

Mer informasjon

Oppladbare batterier blir brukt opp til slutt. Hvor lenge et oppladbart batteri varer, kommer an på hvor ofte du bruker batteriet, og hvor ofte du lader det. Hvis du bruker batteriet ofte, varer det ikke like lenge som hvis du bare bruker det av og til.